Puslapiai

2012 m. vasario 2 d., ketvirtadienis

Skrebukas. "a"...jūra...smėlis...laisvė....

.........
Kai lauke ausis užspaudžia nuo šalčio, nugrimzti, į praleistas dienas prie jūros, taip gera... Ir nors jų buvo tik keletas, pasibuvau visa savo esybe. Nuoširdžiai iki pat gelmių pasinėriau į surstelėjusį orą, apgaubtą bangų gaudesio.
O mano mažųjų stebuklų jausmas buvo dar didesnis. Tiek erdvės, kad net protu negali suvokti. Kai gali ridentis pakrante skersai išilgai, nuo kopos ant kopos... lakstyti nuo bangos, prie bangos, ant bangos...
O gali ir minutėlę susimastyti. Stebėti kaip pro pirštus byra smėlis...kedenti plaukus vėjyje...susivokti, kad štai tu esi čia, atskiras nuo pasaulio, o jis toks begalinis, kažkur ten už tūkstančio mylių paskęsta begalinėje jūroje.

Skrebukas. A ...jura...smelis...laisve...
 Šiandien nuo ankstyvo ryto pasinėriau į dviejų dienų atostogas praleistas prie jūros... Paskutinę minutę baiginėjau pavyzdį  scrapping.lt konkursui. Ir atsitiktinai pastebėjau, kad mano spalvinis variantas visai tinka The Color Room 95 paletei.

Technikos čia kaip ir nėra, ir tame smagu, kad technika tai jokios technikos. Mane čia labiausiai užkabino nugludintas jūros medžio gabalėlis. Visai netikėtai užkliuvęs už akies. Tai negalvodama ir pasodinau savo mažąją "a" ant jo. Visa kita išplaukė vienas iš kito. Viršuje mažas akcentėlis, atsvėrimui apatinei kompozicijai. 

Gero vakaro visiems. Nesušalkit.

6 komentarai:

  1. Fantastiskas darbas :D Ir pats irasas blog'e :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. NEREALU !!!
    LABAI PATIKO !
    KOPIJUOSIU :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. labai labai grazu! Tas medzio gabaliukas taip nerealiai atrodo ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Nuostabu, labai grazu!!! Medzio gabaliukas laaaabai graziai ziurisi, is pradziu net pagalvojau kad cia nuotraukoj jis :)))

    AtsakytiPanaikinti
  5. Mane irgi suzavejo sitas darbelis. Kai viskas taip gerai parinkta, daug detaliu ar techniku ir nereikia.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Net ir sakyti nieko nereikia, tisiog noris ziuret ir grozetis. Pasakiskas skrebukas!

    AtsakytiPanaikinti