Puslapiai

2013 m. vasario 4 d., pirmadienis

Skrebukas. 1 2 3 arba op, op, op...

Mano "A". Mano vaikas. Norėčiau apie ją daug pasakyti, bet tik pravėrus burną ji sustingsta. Nėra žodžių šiam vaikui apibūdinti. Ji atima žadą, kaip nenusakomo grožio fejerverkas. Žvelgi su pasigėrėjimu ir nepratari nė žodžio.

Nuotrauka Saulės pieva fotografija.

1 2 3 arba op, op, op... 1 2 3 arba op, op, op... 1 2 3 arba op, op, op... 1 2 3 arba op, op, op...

Dalyvauju scrraping.lt forumo konkurse, kurį pasiūlė Assol. Annos Marios darbo "liftinimas".

6 komentarai:

  1. Be žodžių, vien tik emocijos! Neįtikėtinai lengvas, netgi nesvarumo būsenos skrebukas. Aš paprastai labai vengiu blizgančių detalių, nemoku skoningai jų panaudoti. O tavo darbeliui jos suteikia tokį džiugesį, laimę, gal net kažkokį fejerverko ir šventės įspūdį. Lygiai tokį, kokia ir yra vaikystė - tokia žybsinti ir kibirkščiuojanti šventė. Labai stilinga ir plazdenančiai lengva - ar tik ne įspūdis ir lengvumas, t. y. nuotaika ir buvo pagrindinė pateiktojo darbelio liftinimo esmė? Bent jau man taip pasirodė :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Assol, ačiū. Taip, tu atspėjai liftinimo esmę. Mane labiausiai sužavėjo Annos skrebuko lengvumas ir jo emocija. Aš tai džiaugiuosi, kad man pavyko visgi perteikti tą sprogimą.

      Panaikinti
  2. Jau nuotrauka tai nereali!!! Ir visi pataskymai, papaisymai lipdukai taip graziai susijungia, o lovis pratesimas isvis nerealiai atrodo, zodziu puikiai padirbejai, labai grazus drabelis!!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Puski, šis skrebukas turėjo patikti ne man, o dukrai, tad teko ir man pirmą kartą panaudoti blizgučius. O jau galvojau per save neperlipsiu. Bet visgi...
      Smagu, kad patiko.

      Panaikinti
  3. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti